Op dinsdag 20 aug., woensdag 21 aug. en de nog komende donderdag 29 aug. hebben we weer onze jaarlijkse dag reis gemaakt. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd er een leuke, ontspannende en plezierige dag van te maken waarbij we veel bedankjes en complimenten hebben gekregen van de deelnemers. De dag reis ging dit jaar vanaf het DAF terrein naar Oudenbosch waar koffie/thee met gebak genuttigd werden en tevens de basiliek bezocht kon worden. Deze is een replica van de Sint Pieter in Rome. Na Oudenbosch werd richting gezet naar Drimmelen waar onze Biesbosch rondvaart klaar lag met boten van de Zilvermeeuw. Op de eerste dag hadden we een gloednieuwe boot, de Z8. Deze beschikte over een beweegbaar buffet (zie foto’s). De 2e dag hadden we de 4 deks Catharinaplaat boot met 2 dekken binnen en 2 dekken buiten. Aan boord werd de zeer goed verzorgde lunch gebruikt. De boottocht duurde 2 uren en vooral het weer heeft op 20 en 21 aug. meegewerkt met heerlijke temperaturen. Na de boottocht werd naar Den Bosch gereden waar we op de Parade uitstapten en men de Sint Jan kathedraal kon bezoek of naar de binnenstad gaan of een terrasje pikken op de Parade. Het was toevallig ook nog kermis in Den Bosch. Na Den Bosch werd er naar Casteren gereden waar bij Kruidenlucht genoten kon worden van een heerlijk 3-gangen diner. Om ca. 21.00 u. kwamen we weer aan op het DAF terrein en keerde iedereen tevreden naar huis.