Hunsel 4 mei 2020

Beste leden van de Seniorenclub DAF,


Het is stil binnen onze club, zoals ook in onze omgeving. Door de coronacrisis kunnen we niet veel doen. De persconferentie van premier Rutte van dinsdag 21 april 2020 was duidelijk: Geen grootschalige evenementen tot 1 september. Dit dwingt ons om ook de voor 26 en 27 augustus 2020 geplande zomerreizen naar Leerdam en omgeving te annuleren. Wij allen zijn ouder en ook wijzer; wij vallen in de hoogste risicocategorie. Wij als bestuur willen het risico niet nemen dat u daardoor ziek kunt worden.
Als bestuur hebben we besloten het programma voor de zomerreizen door te schuiven naar 25 en 26 augustus 2021.
De voor de tweede helft van 2020 geplande activiteiten zoals de kienmiddagen zullen we t.z.t. bekijken of die kunnen doorgaan.
Wij maken het allemaal nog steeds goed.
Hoe gaat het met U? Veilig thuis of in de zon in de tuin?
We hopen dat geen bericht een goed bericht is.
Kennelijk houden onze leden zich zo goed aan de regels dat het virus geen kans krijgt. Volhouden maar!!
Maar nogmaals het verzoek: Als u of uw partner ziek wordt of in het ziekenhuis wordt opgenomen, laat dat dan weten bij het secretariaat; voor het adres zie hierboven.
We weten niet hoe het verder gaat en ook niet wanneer we weer bij elkaar mogen komen. Dat wordt misschien na de vakanties; maar u hoort op tijd van ons.
Nogmaals wij wensen u allemaal een goede gezondheid en een fijne zomer en vakantieperiode, hou je aan de regels en blijf actief. Hou vol.
In de afgelopen kwartaal hebben we afscheid moeten nemen van leden genoemd in de lijst.
Namens het bestuur van de Seniorenclub DAF:
Harry van Lipzig