Hunsel  21 september 2020

Beste leden van de Seniorenclub DAF,

Het is nog stil binnen onze club, zoals bij vele andere verenigingen.

Door de coronacrisis konden we en kunnen we niet veel doen. De recente persconferentie van premier Rutte van vrijdag 18 september 2020 was duidelijk: Geen grootschalige evenementen tot eind dit jaar.
Dit dwingt ons om de voor 26 en 27 oktober 2020 geplande najaarsbijeenkomsten met kienen te annuleren; dat geldt ook voor de 25 november geprogrammeerde culturele middag met Mia Dekkers.

Wij hopen in 2021 weer een attractief programma te kunnen presenteren, maar wel weer “corona dienende”.

U hebt begin dit jaar wel de contributie voor 2020 betaald, en wij hebben daarvan maar een deel kunnen gebruiken voor activiteiten. Daarom heeft het bestuur besloten de contributie voor 2021 te halveren naar € 10 pp.

Wij hopen dat onze geplande activiteiten wel kunnen doorgaan in 2021.

Dan komt er nog een wijziging. Heel veel jaren hebben wij onze binnen activiteiten georganiseerd in Partycentrum denHeuvel in Mierlo bij Ad en Era van Houtum. Maar deze zaal (niet het café) is kortgeleden verkocht aan een begrafenisondernemer, en deze gaat per 1 jan. 2021 de accommodatie verbouwen. Het resterende restaurantgedeelte is te klein voor onze activiteiten. Het bestuur is naarstig op zoek naar een vervangende locatie, ook weer kleinschalig en gezellig, gemakkelijk te bereiken en niet te duur. We hebben al iets op het oog.

Wij, de bestuursleden en partners, maken het allemaal nog steeds goed.

Hoe gaat het met U? Veilig thuis of in de najaarszon nog in de tuin?

We blijven hopen dat geen bericht een goed bericht is.

Maar houd u goed aan de regels zodat het virus geen kans krijgt. Volhouden maar!!

We weten niet hoe het verder gaat en ook niet wanneer we weer bij elkaar mogen komen. Dat wordt waarschijnlijk pas volgend jaar, maar u hoort op tijd van ons.

Namens het bestuur van de Seniorenclub DAF:

Harry van Lipzig, voorzitter