Op woensdag 25 en donderdag 26 augustus hebben we na een jaar stilstand weer de jaarlijkse busreis ondernomen. In totaal met ca. 150 leden zijn we vanaf het DAF terrein vertrokken richting Leerdam, waar we om ca. 10.30 u aankwamen bij de Houtloods, de horeca van de Glasblazerij. Daar konden we genieten van koffie en gebak. Om 11.45 is eenieder naar de boot gelopen via de Linge kade waar we op de boot konden stappen voor een 3 uur durende bootreis met een uitgebreide lunch (incl. de onvermijdelijke kroketten) aan boord. Het was een hele mooie tocht met allerlei bezienswaardigheden en mooie natuur. Ook het weer werkte goed mee. Om ca. 15.00 u waren we weer terug bij de aanleg steiger van Rederij Leerdam. Daarna werd koers gezet naar het centrum van Gorinchem waar we ruim 1 uur konden doorbrengen. De reis werd later afgesloten met een overvloedig en heerlijk 3-gangen diner bij Kruidenlucht in Casteren. Alles bij elkaar was het weer een geslaagde tocht en waren de deelnemers uitermate tevreden over de dag.

Nu kunnen we weer gaan denken over wat te doen voor volgend jaar. Goede ideeën zijn altijd welkom!!!