Na een lange tijd van stilstand hebben we eindelijk onze gebruikelijke Najaarsbijeenkomsten kunnen houden. Dat was dit jaar op dinsdag 26 october en donderdag 28 october in een geheel nieuwe setting nml. de zaal van Partycentrum de Koning in Mierlo-Hout. Beide dagen waren goed gevuld met resp. 92 en 102 bezoekende leden incl. 6 introducees. Het geheel straalde een gezelligheid uit en het kienen liep weer als vanouds. Mooie prijzen gingen mee met de gelukkige winnaars. Bij binnenkomst werd al spoedig koffie en vlaai uitgeserveerd en tijdens de pauze tussen 2 kienrondes was er een snack ronde. Om ca. kwart voor 5 was het kienen afgelopen en werden de deuren geopend voor een uitmuntend diner buffet met voor iedereen wat wils: zo waren er een koud buffet, een vis buffet, een warm buffet en een dessert buffet. Iedereen was zeer enthousiast over dit diner buffet en men had niets dan complimenten.
Wij waren als bestuur dan ook zeer tevreden over de hele gang van zaken en de keuze van het nieuwe onderkomen.