Categorie├źn
Geen categorie

DAF reis 2022 Openlucht Museum Arnhem

Op woensdag 24 en donderdag 25 augustus hebben we weer de jaarlijkse busreis ondernomen. In totaal met ca. 140 leden zijn we vanaf het DAF terrein vertrokken richting Arnhem, waar we om ca. 10.00 u aankwamen bij het Openlucht Museum. Daar konden we in de Vlasschuur genieten van koffie en gebak. Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid het prachtige park bezoeken tot aan de zeer goede lunch, ook weer geserveerd in de Vlasschuur. daarna weer op eigen gelegenheid het park bezoeken tot het vertrek naar Zeeland. De reis werd later afgesloten met een overvloedig en heerlijk 3-gangen diner bij het Witte Huis in Zeeland. Alles bij elkaar was het weer een geslaagde tocht en waren de deelnemers uitermate tevreden over de dag.

Nu kunnen we weer gaan denken over wat te doen voor volgend jaar. Goede idee├źn zijn altijd welkom!!!

[envira-gallery id=”3071″]