Categorie├źn
News

Najaarsbijeenkomsten 2023

De Najaarsbijeenkomsten waren dit jaar op dinsdag 24 oktober en donderdag 26 oktober in de zaal van Partycentrum de Koning in Mierlo-Hout (Gemeente Helmond). Beide dagen waren goed gevuld met resp. 104 en 74 bezoekende leden incl. 5 introducees. Het geheel straalde een gezelligheid uit en het kienen liep weer als vanouds. Mooie prijzen gingen mee met de gelukkige winnaars. Bij binnenkomst werd al spoedig koffie en vlaai uitgeserveerd en tijdens de pauze tussen 2 kienrondes was er een snack ronde. Om ca. kwart voor 5 was het kienen afgelopen en werden de deuren geopend voor een uitmuntend diner buffet met voor iedereen wat wils: zo waren er een koud buffet, een vis buffet, een warm buffet en een dessert buffet. Iedereen was zeer enthousiast over dit diner buffet en men had niets dan complimenten.
Wij waren als bestuur dan ook zeer tevreden over de hele gang van zaken.